Қарағанды 30 жаздық жұмсақ бидайдың орташа кеш пісетін сорты

Ғылыми ұйымның атауыҒЗЖ атауыСіз коммерцияландыруды жоспарлап отырған әзірленген технологияның, өнімнің немесе қызметтің атауыҒЗЖ-ның ғылыми жаңашылдығыҒЗЖ-ның жаңашылдық деңгейіСалаЖобаның ғылыми жетекшісінің аты-жөні, ғылыми дәрежесі, біліктілігі және жұмыс өтіліБайланыс деректеріЖоба командасыЖобаны коммерцияландыру нәтижесінде қандай коммерциялық және тұтынушылық мәселелер шешіледі?
“А.Ф. Христенко атындағы Қарағанды АШТС” ЖШСҚарағанды 30 жаздық жұмсақ бидайдың орташа кеш пісетін сортытұқым мен астықты өткізуастықтың шығымдылығы мен сапасының артуыорташа пісетін сорт типі. “Қарағанды 22” стандартынан 2 тәулікке кешірек піседі, құрғақшылыққа төзімді, өнімдіөсімдік шаруашылығыСереда Г.А а.-ш.ғ.к., 50 жыл87755352580 mail: sereda.44@bk.ruДубовец Т.А- магистр 28 ж., Середа Т.Г. – 8 ж. магистр, Середа С.Г. – 26 ж., докторантазық-түлік тәуелсіздігі