info@science-fund.kz   +7 7172 79 98 60

«Өсімдік тектес шикізатты және ионоозонды суды пайдалана отырып, макарон өнімдерінің инновациялық технологияларын коммерцияландыру»

Жоба нөмірі DP21681615
Жоба атауы «Өсімдік тектес шикізатты және ионоозонды суды пайдалана отырып, макарон өнімдерінің инновациялық технологияларын коммерцияландыру»
Өтінім беруші «Алматы технологиялық университеті» АҚ
Грант алушы «BalHalal» ЖШС
Жекеше әріптес «BalHalal» ЖШС
Іске асыру мерзімі 2023-2025
Іске асыру орны (қала/облысы) Алматы
Сала Агроөнеркәсіптік кешен және ауыл шаруашылығы шикізатын өңдеу
Іске асыру мәртебесі Іске асырылуда
Жобаның мақсаты Қатты және жұмсақ бидайдың отандық сорттарынан,
өсімдік тектес шикізат ресурстарынан және ионозондалған
судан макарон өнімдерін өндіруді ұйымдастыру, дайын өнімді өткізу.
Жобаның сипаттамасы Дұрыс тамақтануға арналған дәнді дақылдар, бұршақ дақылдары, жеміс-жидек, көкөніс ұнтақтары мен ионозонирленген судан жасалған ұнды қолдана отырып, Инновациялық технологиялар негізінде жасалған макарон өнімдерінің жаңа түрлерін өндіру.
Сайт әзірлеуде
Бағаларын көрсетумен өткізілетін өнімдер тізбесі Жүгері ұнынан жасалған макарон өнімдері-900 тг
Сұлы ұнынан жасалған макарон өнімдері – 1000 тг
Зығыр ұнынан жасалған макарон өнімдері-1100 тг
Жасымық ұнынан жасалған макарон өнімдері 1100 тг
Жоба командасы (Т.А.Ә.) Ізтаев Бауыржан Әуелбекұлы
Ізтаев Әуелбек Ізтайұлы
Ысқақова Ғалия Қуандыққызы
Рысбаева Айман Мақшанқызы
Молчанова Елена Алексадровна
Якияева Мадина Асатуллаевна