info@science-fund.kz   +7 7172 79 98 60

ХҒС-ТАН ЖЕРГІЛІКТІ ӨСІМДІК ШИКІЗАТЫНАН НАН-ТОҚАШ, КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕР ӨНДІРУ

Жоба жетекшісі: Абуова Алтынай Бұрхатқызы, профессор, Халықаралық инженерлік-технологиялық университеті Жобаның атауы: ХҒС-ТАН ЖЕРГІЛІКТІ ӨСІМДІК ШИКІЗАТЫНАН НАН-ТОҚАШ, КОНДИТЕРЛІК ӨНІМДЕР ӨНДІРУ Жобаның сипаттамасы: Кең ауқыммдағы тұтынушы үшін қолжетімді жергілікті өсімдік шикізатынан ұнның композиттік қоспаларын (тритикале, құмай, рапс, ноқат) және глютенсіз қоспаларды (күріш, жүгері, ноқат) пайдалану негізінде бәсекеге қабілетті нан-тоқаш және кондитерлік өнімдердің жаңа ассортиментін енгізу Бәсекелестік артықшылығы: Өнімнің құныұқсас өнімнен төмен болады. Денсаулыққа пайдасы – өнімде глютен болмайды. Бизнес-серіктес үшін инвестициялық ұсыныс: 100 млн.теңге мөлшерінде қоса қаржыландыру