Мұздату технологиясын қолдану арқылы ұзақ сақтау мерзімі бар жартылай фабрикаттар мен тұтас дәнді нан өнімдерін өндіруді ұйымдастыру
- Наурыз 26, 2024
Жоба нөмірі | DP21681363 |
Жоба атауы | Мұздату технологиясын қолдану арқылы ұзақ сақтау мерзімі бар жартылай фабрикаттар мен тұтас дәнді нан өнімдерін өндіруді ұйымдастыру |
Өтінім беруші | “Қазақ қайта өңдеу және тамақ өнеркәсібі ғылыми-зерттеу институты” ЖШС |
Грант алушы | “Алматынан” нан-тоқаш комбинаты” ЖШС |
Жекеше әріптес | |
Іске асыру мерзімі | 2023-2025 |
Іске асыру орны (қала/облысы) | Алматы |
Сала | Агроөнеркәсіптік кешен және ауыл шаруашылығы шикізатын өңдеу |
Іске асыру мәртебесі | в реализации |
Жобаның мақсаты | Мұздату технологиясын қолдану арқылы ұзақ сақталатын жартылай фабрикаттар мен тұтас дәнді нан-тоқаш өнімдерін әзірлеу және өндіру |
Жобаның сипаттамасы | Толық дәнді жартылай фабрикаттарды мұздату процесін әзірлеу және дәйекті түрде имплементациялау, содан кейін дайын өнімді өндіру. Бұл қадам дайын өнімнің сақтау мерзімін ұлғайту мүмкіндігін қамтамасыз етеді, бұл өз кезегінде тұтас астық өнімдерін жеткізу географиясын кеңейтуге мүмкіндік береді. |
Сайт | Жасалуда |
Бағаларын көрсетумен өткізілетін өнімдер тізбесі | “Пайдалы бидай” тұтас бидай наны-290 теңге “Пайдалы Қара бидай” бидай наны – 290 теңге “Мейіз қосылған қара бидай” бидай наны – 320 теңге “Скандинавиялық” бидай наны – 320 теңге “Басқа сен ақсың” бидай наны – 320 теңге “Басқа Сен қара” бидай наны – 320 теңге |
Жоба командасы (Т.А.Ә.) | Жоба жетекшісі-Баймуханов А. М Коммерцияландыру жөніндегі маман Максумова С. Р. Бухгалтер – Седышева О. П. Бас технолог-Харина Г. Д. Консультант-технолог, ВНС-Умиралиева Л. Б Технолог-Халмұхамедова М. |