Күркетауық етін функционалды тағам өнімдеріне терең өңдеу бойынша инновациялық өндірісті ұйымдастыру
- Тамыз 15, 2024
| Жоба нөмірі | DP21682038 |
| Жоба атауы | Күркетауық етін функционалды тағам өнімдеріне терең өңдеу бойынша инновациялық өндірісті ұйымдастыру |
| Өтінім беруші | “Қазақ қайта өңдеу және тағам өнеркәсіптері ҒЗИ” Семей филиалы |
| Грант алушы | “МЕДЕУ 55” АӨК |
| Жекеше әріптес | 1. “МЕДЕУ 55” АӨК 2. Жүнісов Қыдырәлі Шадырманұлы |
| Іске асыру мерзімі | 2023-2025 |
| Іске асыру орны (қала/облысы) | Түркістан облысы |
| Сала | Агроөнеркәсіптік кешен және ауыл шаруашылығы шикізатын өңдеу |
| Іске асыру мәртебесі | Іске асырылуда |
| Жобаның мақсаты | Күркетауықтың еті мен сүйегін терең түрде өңдеу арқылы, өнімдердің қалдықтарын қайта өңдеудің арқасында функционалды тамақ өнімдерін өндіруді ұйымдастыру. |
| Жобаның сипаттамасы | Құс етінің қайталама және сүйек шикізатын терең өңдеу технологиясын енгізе отырып, күркетауық етінен функционалды өнім алу әдісі. Ұсынылатын шұжық өнімдерінің құрамы жоғары мөлшерде ақуыз бен минералды заттарға бай болып табылады. |
| Сайт | Жасалуда |
| Бағаларын көрсетумен өткізілетін өнімдер тізбесі | пісірілген күркетауық шұжығы (500 г үшін 1300 теңге); жартылай ысталған күркетауық шұжығы (500 г үшін 1500 теңге); күркетауық сосискалары (1 кг 2500 теңге) |
| Жоба командасы (Т.А.Ә.) | Жүнісов Қыдырәлі Шадырманұлы Пірманова Мадина Гельмиденқызы Сүйчинов Әнуарбек Қазисұлы Есімбеков Жәнібек Серікбекұлы Қалиев Әсет Сансызбайұлы Камалбаева Толқын Жанатбекқызы |