Жоба нөмірі | 0243-17-ГК |
Жоба атауы | Халықаралық стандарттар негізінде бал ара шаруашылығы өнімдерінің сапасы мен биоқауіпсіздігін анықтау бойынша қазіргі заманғы жоғары технологиялық әдістерді енгізу |
Өтінім беруші | “Антиген” ғылыми-өндірістік кәсіпорны ” ЖШС |
Грант алушы | “Антиген” ғылыми-өндірістік кәсіпорны ” ЖШС |
Жекеше әріптес | 1.«СтоСервис» ЖШС, 2.”Микроорганизмдердің республикалық коллекциясы” ШЖҚ РМК. |
Іске асыру мерзімі | 2017-2021 жылдар |
Іске асыру орны (қала/облыс) | Алматы облысы |
Сала | АӨК және ауыл шаруашылығы шикізатын өңдеу |
Жобаның мақсаты | Халықаралық стандарттар негізінде бал ара шаруашылығы өнімдерінің сапасы мен биоқауіпсіздігін анықтау бойынша қазіргі заманғы жоғары технологиялық әдістерді енгізу |
Жобаның сипаттамасы | Балдың және Ара шаруашылығы өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігінің көрсеткіштерін айқындау бойынша қызметтерді көрсету |
Сайт | www.antigen.kz |
Бағаларын көрсетумен өткізілетін өнімдер тізбесі | Бал сапасының көрсеткіштерін анықтау бойынша талдау: Тауарлық қантпен балдың бұрмалануын анықтау – 7000 тг., Балдағы және ара шаруашылығы өнімдеріндегі ветеринариялық препараттардың қалдықтарын анықтау-35 000 тг.,; Балдағы және ара шаруашылығы өнімдердегі антибиотиктерді анықтау – 35 000 тг.; Уытты элементтер-13 000 тг.,; Пестицидтер-28 000 тг.; Оксиметилфурфуролды анықтау: сапалық – 5000 тг және сандық – 28 000 тг.,; Физикалық-химиялық көрсеткіштер: судың массалық үлесі – 8000 тг.,, редукциялайтын қант пен сахарозаның массалық үлесі – 18000 тг., диастаздық сан – 15000 тг., ашыту белгілері – 5000 тг., жалпы қышқылдығы – 6000 тг., механикалық қоспалар – 4500тг., электрөткізгіштігі – 6500 тг. |
Жоба командасы (Т.А.Ә.) | 1. Нурсеитова М. А;
2. Серикбаева А.Д.; 3. Амутова Ф.Б.; 4. Жакупбекова А.А. |