info@science-fund.kz   +7 7172 76 85 74

Тәттілерді, сусындарды, жеміс-консервілері мен жануарларға арналған биожем дайындау үшін жүгеріден глюкоза-фруктоза шәрбатын (ГФШ) өндіру бойынша биотехнологиялық кешен құру

Жоба нөмірі 141-16-ГК
Жоба атауы Тәттілерді, сусындарды, жеміс-консервілері мен жануарларға арналған биожем дайындау үшін  жүгеріден глюкоза-фруктоза шәрбатын (ГФШ) өндіру бойынша биотехнологиялық кешен құру
Өтінім беруші “М. Әуезов атындағы Оңтүтсік-қазақстан университеті” КЕАҚ
Грант алушы «АлиКа групп» ЖШС
Жекеше әріптес
Іске асыру мерзімі 2016-2019жж.
Іске асыру орны (қала/облыс) Шымкент қ.
Сала АӨК және ауыл шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу
Жобаның мақсаты Тәттілерді, сусындарды, жеміс-консервілері мен жануарларға арналған биожем дайындау үшін  жүгеріден глюкоза-фруктоза шәрбатын (ГФШ) өндіру бойынша биотехнологиялық кешен құру
Жобаның сипаттамасы Жүгеріден глюкоза-фруктоза шәрбатын алу технологиясы әзірленді, ол қантты 100% алмастырады және кондитерлік өнімдер, джемдер, сусындар өндірісінде қолданылады.
Сайт  
Бағаларын көрсетумен өткізілетін өнімдер тізбесі Глюкоза-фруктоза шәрбаты – 1 кг үшін 1000-1200 тг
Жоба командасы (Т.А.Ә.) 1. Ортаев Арсен Есенгелдиевич (жоба жетекшісі);
2.  Батырбеков Азамат Дарибаевич (коммерцияландыру жөніндегі маман);
3. Уразбаева Клара Абдыразаховна
(жетекші ғылыми қызметкер);
4. Сатаева Ляззат Муталовна жетекші ғылыми қызметкер);
5. Каюпова Айнур Бегалыкызы (директор);
6. Базарбаев Асхат Сансызбаевич (ғылыми қызметкер);
7. Азимова Наргиза Бахтиеровна (аға ғылыми қызметкер).