info@science-fund.kz   +7 7172 76 85 74

Сүт сарысуы негізінде тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары отандық сусын өндіруді ұйымдастыру

Жоба нөмірі 0058-18-ГК
Жобаның атауы Сүт сарысуы негізінде тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары отандық сусын өндіруді ұйымдастыру
Өтініш беруші “Микробиология және вирусология” РҒӨО
Грант алушы “Микробиология және вирусология” РҒӨО
Жеке серіктес Амиран ЖШС
Іске асыру мерзімі 2018-2022 жж.
Өткізу орны (қала / облыс) Алматы қ.
Саласы Денсаулық сақтау
Жобаның мақсаты Сүт сарысуы негізінде тағамдық және биологиялық құндылығы жоғары отандық сусын өндіруді ұйымдастыру
Жобаның сипаттамасы Сүт сарысуы негізінде жоғары тағамдық және биологиялық құндылығы бар отандық сусын өндірісін ұйымдастыру мәселені шешеді:
– сүт сарысуын кәдеге жарату экологиялық мәселені шешу;
– азық-түлік қауіпсіздігін арттыруға ықпал етеді;
– нарықта сүт сарысуы негізіндегі алғашқы отандық өнім пайда болады;
– сүт өнімдерінің ассортиментін кеңейту;
– сүт сарысуының барлық пайдалы қасиеттерін өндіру кезінде сақтайды;
– қол жетімді және халықтың барлық топтары қолданады;
– жоғары қосылған құнға ие;
– өндіріс іске қосылған кезде жекеше әріптес қуатының 50% – ын кіріс-285 млн.теңгені құрайды.
Сайт https://amiran.kz/
Бағасы көрсетілген өткізілетін өнімнің тізбесі Сүт сарысуы негізіндегі сусын “Lacto-AC”, сату – 4 089 750,00 теңге
Негізгі сатып алушылар: сусын “Амиран “ҚТАЗ” ЖШС фирмалық дүкендеріндегі сауда нүктелерінде және Адк, Галмарт Колибри, Юбилейный, Столичный, Карфуд, Беккер желілерінде, қала шегіндегі барлық Магнумдар мен Small-дарда сатылады.”
Жоба командасы (аты-жөні) Баймаханова Б.Б., Пак А.В., Бейсекова Г. А., Узакбаев С.А., Саубенова М.Г., Олейникова Е.А., Айтжанова А.А.